Wie zijn de experten?

Marijke Bisschop

Pedagoge, gedragstherapeute en schrijfster

Marijke Bisschop is één van de referenties in België wat betreft de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ze heeft een eigen praktijk als pedagoge en gedragstherapeute. Ze geeft lezingen en heeft al meerdere boeken geschreven over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. 

Marijke over Puur Plezier

De Puur Plezier boxen maken het kind in je los. Ze nodigen uit om te spelen en te ontdekken! En dat is wat speelgoed voor mij moet zijn. 

Het speelgoed was vaak nieuw voor mij en uitdagend door zijn vormgeving en mogelijkheden. Wat mij betreft bieden ze een zeer goed alternatief voor alle computer spelletjes en tablets. Het daagt het kind uit tot zelf spelen.

De gezelschapsspelletjes van Puur Plezier getuigen van een zeer goede keuze, want ze zijn plezierig en wat vooral belangrijk is: ze duren niet te lang. Je kan ze zelfs enkele keren achter elkaar spelen. Dat bevordert het samen spelen.

Samenvattend wekt het speelgoed uit de Puur Plezier boxen bij mij fantasie, creativiteit, concentratie en ruimtelijk inzicht op, maar ook een vorm van omgaan met cijfers en getallen en het leren observeren en doordenken op speelse wijze. 

 

Jef Suykerbuyk

Medewerker Spellenarchief

Het Spellenarchief van VIVES - de grootste spellencollectie ter wereld - wil het gebruik van bord- en gezelschapsspellen stimuleren. Dit gebeurt door vormingen aan studenten, leerkrachten en medewerkers uit de sociale sector. De verzameling waaruit geput wordt, bevat reeds meer dan 20 000 verschillende titels. Over elk van deze spellen wordt zoveel mogelijk relevante informatie opgezocht en opgeslagen in een centrale database. 

Het spellenarchief adviseert Puur Plezier om de juiste spellen te selecteren in functie van de leeftijd van de kinderen. 

Kathelijn De Wachter

Mama, commercieel verantwoordelijke en gepassioneerd door top speelgoed. 

Kathelijn is zelf een jonge moeder van een dochter EN binnenkort komt nummer 2 er aan. Ze is gepassioneerd door mooi, educatief en tof speelgoed. Vanuit haar functie als commercieel verantwoordelijke komt ze regelmatig in alle speelgoed speciaalzaken in het land. Zo heeft ze een goed zicht op alle nieuwe dingen.  Kathelijn was zelfs van voor de start van Puur Plezier zeer enthousiast. Haar input is voor ons al van goudwaarde geweest .

 

Robin Jehaes

Demo-spel

Robin is enthousiast en verslaafd aan bord- en kaartspellen. Van modelbouw en puzzels is hij ook niet vies. En die passie vertaalt zich naar een spontane winkelier die met veel graagte en passie de betere spellen aan de man brengt. Robin is eigenaar van Demo-Spel, tevens de eerste Puur Plezier hub in het Leuvense. 

 

FRÉDÉRIC VAN ELSLANDER

Pipolino

Frédéric is al meer dan 30 jaar actief in de speelgoed sector. Zijn bedrijf Pipolino is Benelux verdeler van meerdere topmerken zoals Djeco en Ardennes Toys. Frédéric is fan van het Puur Plezier concept en helpt ons nieuwe merken ontdekken.