Waarom Puur Plezier?

Wil jij ook graag het beste speelgoed voor je kinderen? Heb je ook soms geen inspiratie voor een leuk speelgoed-cadeau? Haal of krijg je liever geen nieuw speelgoed in huis omdat je kinderen of kleinkinderen er al zoveel hebben? Puilen je kasten ook uit met speelgoed dat niet meer gebruikt wordt? Vind je ook dat we met zijn allen duurzamer en socialer zouden moeten omgaan met de dingen en wil je dat graag overbrengen op je kinderen? Dan is Puur Plezier vast iets voor jou!

Top speelgoed

Creatief, stimulerend en origineel speelgoed afgestemd op de leeftijd en de behoeftes van je kinderen of kleinkinderen. Elk Puur Plezier pakket bevat verschillende “stukken” die beantwoorden aan een bepaalde beleving: constructief, sociaal, uitdagend en fun! Gezelschapsspelen, puzzels, voorleesboeken, speelgoed om mee te bouwen… stuk voor stuk het “betere” speelgoed dat je in de klassieke kanalen niet of moeilijk kan vinden.

Educatief speelgoed

Onze boxen zijn allemaal zorgvuldig samengesteld, gewikt, gewogen en getest door pedagogen en speelgoed experten. Ons speelgoed is specifiek gekozen om per leeftijd de vaardigheden specifiek aan die leeftijd extra te stimuleren. Het doet beroep op de creativiteit van de kinderen, op hun fantasie en verbeelding, op hun concentratie en ruimtelijk inzicht.  

We hebben ondertussen ook gemerkt dat de kinderen uit zichzelf meer respect krijgen voor het speelgoed als ze weten dat het speelgoed nog naar iemand anders moet gaan. Ze vinden het zelf een succes dat alles mooi terug in de doos past. Wat betreft educatief gehalte, kan dat tellen!

Duurzaam omgaan met speelgoed

Bij Puur Plezier vinden we dat speelgoed dient om mee te spelen en niet om in de kast of op zolder stof te vergaren. Daarom zijn we het idee van speelgoed delen zo genegen. Het concept van samen spelen met speelgoed is op zich al zeer duurzamer en milieuvriendelijk. Daarnaast hechten we bij Puur Plezier ook belang aan het duurzaam karakter van het speelgoed zelf.  We kiezen ons speelgoed zo uit dat het zich leent tot een lange levensduur, dat het gemakkelijk is om te reinigen en in onderhoud bv. de mogelijkheid om stukjes te vervangen. 

Meer (waarde) voor je geld 

Elke maand krijgt je kind nieuw en vaak onbekend speelgoed zodat verveling nooit optreedt of je kasten en kamers uitpuilen van het (on)gebruikt speelgoed. De waarde van het speelgoed in de Puur Plezier box is verschillende malen hoger dan het maandelijkse abonnementsgeld. Zo kan je met Puur Plezier een heleboel top speelgoed uit testen voor een schappelijke prijs. Als jouw kind een bepaald soort speelgoed heel graag heeft, dan kan je het nog altijd kopen, maar dan ben je wel zeker dat het een goede aankoop is. 

Een goede tip: Je kan een Puur Plezier abonnement als cadeau vragen! Zo ben je alvast zeker van een goed cadeau.