Je box inwisselen

Stuur ons een mail

Je box inwisselen is eenvoudig. Stuur ons een mailtje met je naam en de manier waarop je je box wenst te wisselen. We bevestigen de dag nadien wanneer je box ter beschikking zal zijn.

Via een HUB

Als je gekozen hebt voor wisselen via een hub, kan je in de hub van jouw voorkeur gedurende drie dagen je box omruilen. De openingsuren vind je bij het overzicht van de hubs.

Aan huis levering

Als je gekozen hebt voor levering aan huis wordt de box indien mogelijk met de fiets bezorgd. Samen met de levering van je nieuwe box, wordt je vorige box terug opgehaald en zullen we je vragen om af te tekenen voor ontvangst.

Suggesties

In de mail zelf kan je uiteraard al je suggesties en opmerkingen kwijt of ook bijzondere verzoeken. Bijvoorbeeld een andere locatie dan degene die je hebt opgegeven bij je abonnementsaanvraag, of een specifiek tijdsvenster voor de wissel.

Check de box

Het kan altijd gebeuren dat je er een onderdeel beschadigd of verloren geraakt. We appreciëren het ten zeerste als je ons dit zelf laten weten. Dit kan ook via deze mail. Alternatief mag je het melden via de checklist in de box