Hoe werkt het?

Puur Plezier is een eigentijdse service waarmee je het beste speelgoed in huis haalt voor je kinderen. We helpen je ook de berg ongebruikt speelgoed te verkleinen, je kinderen zorgzamer met speelgoed te laten omgaan en om elke maand ander speelgoed te krijgen voor een scherpe prijs. Maar bovenal brengen wij plezier aan huis. Puur Plezier.

Vier simpele stappen om Puur Plezier in huis te halen.

Stap 1: Kies de formule die best bij je past

Kies één van onze 3 formules , registreer en stuur ons een mailtje hoe/waar je je eerste Puur Plezier box wil ontvangen.

Stap 2: Laat je box thuis leveren of haal hem zelf op.

In de regio's Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Puurs, Sint-Niklaas, Temse leveren we milieuvriendelijk aan huis. De postcodes in dewelke we leveren kan je hier vinden. Naast de aan huis levering zijn we ook een netwerk aan het uitbouwen van wisselpunten. Klik hier voor een overzicht van de huidige wisselpunten. In de beide gevallen vragen we je om eerst een mailtje te sturen, info@puurplezier.be. Binnen de 4 dagen heb je dan je box. .

Stap 3: Box checken en ..spelen maar!

In elke Puur Plezier box zitten minstens 4 stukken speelgoed en mapje met omschrijvingen, handleidingen en spelregels. Check de box voor je kinderen ermee aan de slag gaan. En mail ons als je denkt dat er iets ontbreekt of niet naar behoren is. Dan fixen we dat onmiddellijk. Mailtjes met feedback over het aangeboden speelgoed zijn ook steeds welkom. In elke box zit  speelgoed waarmee je kinderen alleen kunnen spelen maar ook speelgoed om samen van te genieten. We wensen je veel speelplezier.

Stap 4: Box wisselen

Na een maand al kan je van box wisselen. Het hoeft niet, voor alle duidelijkheid; willen je kinderen de box liever wat langer houden, dan is dat geen probleem voor ons. Verzamel alle stuks, check of alles compleet is en berg alles op in de Puur Plezier box (het mapje met de handleidingen kan je hierbij helpen). Stuur ons een mail om te laten weten waar en wanneer je wil wisselen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe box binnen de 4 dagen klaar staat of thuis geleverd wordt. Bij ontvangst van je nieuwe box, lever je de "oude" terug in. En dan ben je weer vertrokken, voor weer een maandje nieuw speelplezier.