Box inwisselen

Elke maand krijg je de kans om van box te wisselen. Daarvoor moet je enkele stappen ondernemen...

Stap 1 – Check het speelgoed

Na jou gaan nog andere kinderen met het speelgoed spelen. Niets is zo jammer als speelgoed waarvan er stukken ontbreken of kapot is. Wanneer je je box ontvangt, dan is die 100% volledig en dat willen we graag zo houden! Alvorens je het speelgoed in onze box steekt, check even of je alle stukken hebt. Gelieve hiertoe de check-list in te vullen.  Indien je een stuk mist of er is een stuk beschadigd, laat het ons weten op info@puurplezier.be. 

Stap 2 – Vul de box

Elke box bevat meerdere stukken speelgoed al dan niet in zijn orginele en gebrande verpakking. In de box zal je ook een handleiding vinden hoe je de verschillende dozen het best stapelt in de box zodat die perfect toe kan. Oh ja, de speelgoed dozen vormen ook een onderdeel van het speelgoed, dus gelieve die ook terug te bezorgen!

Stap 3 – Laat ons iets weten

Stuur ons een mail om ons te laten weten dat je een nieuwe box wenst. Zet in de mail je naam alsmede ook hoe je je de nieuwe box wenst te ontvangen (via hub of bij jouw thuis). Wij sturen je binnen de 24u een mail wanneer je je nieuwe box kan verwachten (in de hub of bij je thuis).

Stap 4 – Je nieuwe box is er!

Ga naar de hub die je gekozen hebt met je oude box en neem de nieuwe mee. We vragen je wel om voor ontvangst te tekenen. Heb je gekozen om thuis je box te krijgen, dan geef je je  oude box mee met onze koerier.

Stap 5 – Speel, speel, speel….